Udlejning af pavilloner og moduler

Når dit behov for ekstra kvadratmeter er midlertidigt, kan du leje en pavillon, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Vi hjælper dig med de kvadratmeter, du står og mangler – også hvis det er i en begrænset periode. Så tilbyder vi udlejning af pavilloner. Vi har altid brugte pavilloner, som kan tilpasses dit behov og vi kan også bygge nye moduler, 100% efter ønske, som herefter kan lejes i en længere periode. På DBA.dk kan du altid se aktuelle tilbud på vores brugte pavilloner. Hvis du ikke finder det du søger, så kontakt os alligevel, for det helt rigtige kan være på vej ind.

Udlejning af pavilloner - Brugte pavilloner og nybyggede moduler

Hos Søbo er vi specialiserede i fleksible løsninger. Hvis du ikke har brug for en permanent løsning, tilbyder vi udlejning af pavilloner i meget høj kvalitet.

Søger du noget, som du ikke ser herunder? Tag kontakt til os.
Vi får løbende moduler og pavilloner ind, og måske er det, du lige står og mangler, endnu ikke vist her.

Søbo’s mission

“Vi formidler og producerer flytbare faciliteter, der er bæredygtige, genanvendelige og i høj kvalitet.”

leje af pavilloner - det klarer vi hos Søbo.<br />
leje af pavilloner - nye og brugte

Udlejning af pavilloner

Hos Søbo kan du også leje pavilloner og modulære løsninger. 

Hos Søbo lægger vi vægt på fleksible løsninger, og hvis du har et problem med pladsmangel, har vi derfor forskellige muligheder og løsninger for at hjælpe dig.
Vi har flere års erfaring med udlejning af pavilloner, og tilbyder kun pavilloner i bedste kvalitet.

Alt efter hvor akut og hvor længe du har brug for ekstra plads, kan vi tilbyde både udlejning samt salg af pavilloner.

Sammen kan vi finde den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Hvorfor leje pavilloner?

Det giver rigtig god mening at tilbyde udlejning af pavilloner, da det er en nem og hurtig løsning, hvor du ikke behøver gå på kompromis med hverken kvalitet eller indeklima, selvom du kun har brug for de ekstra kvadratmeter i en begrænset periode.

Tag kontakt til os, og fortæl os om dine behov. Vi kan både tilbyde at bygge nye moduler, der matcher præcist til dine behov, og som du lejer i en længere periode, hvorefter vi henter dem igen, og lejer eller sælger videre.

Vi har også altid brugte pavilloner stående eller som er på vej retur, og hvis dette kan give dig den løsning du har brug for, så finder vi ud af det. Vi kan nemt tilrette brugte moduler til dine behov.

 

Hvorfor vælge Søbo?
N

Alt træ er FSC-certificeret

N

Gennemsnitlige CO2 ækvivalent pr. m² er væsentligt under grænseværdien for opfyldelse af kravene til bygningsreglementets lavemissionsklasse

N

Vi bidrager til et sundt indeklima ved at mindske muligheden for skimmel og råd forårsaget af indbygget fugt i konstruktionen

N

Sund, Sønderjysk fornuft og et godt samarbejde

Udlejning af pavilloner

På vores DBA profil kan du hele tiden finde en opdateret liste over vores pavilloner til udlejning. Her kan du se billeder og beskrivelser, og hvis du ikke finder præcis det, du søger, så tag kontakt til os. Så ser vi, om vi kan lave den perfekte løsning til dig, ved at tilpasse de eksisterende pavilloner til dit formål. 

Vi tilbyder naturligvis også udlejning af nybyggede pavilloner. Det vil sige, at vi bygger præcis det, du skal bruge, hvorefter du lejer det i en periode, og herefter kan vi genudleje pavillonerne til andre. 

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål omkring modulbyggeri og udlejning af pavilloner, så tag endelig fat i os.

Er det muligt at leje i en begrænset periode?

Ja, det er muligt at leje såvel nye som brugte moduler. 
Læs mere her.

Kan vi købe brugte moduler?

Vi får løbende brugte moduler tilbage fra kunder, der har lejet i en begrænset periode. Vi renoverer og opdaterer modulerne, så de er klar til nye ejere eller lejere. 
Læs mere her.

Er modulerne bæredygtige?

Vores moduler holder i gennemsnit et klimaftryk på 5,5 kg CO² ækvivalent pr. m² og overholder således grænseværdien for CO²udledning i lavemissionsklassen.
Søbo kan derfor bidrage med et meget lavt klimaaftryk til skræddersyede modulbyggeriløsninger der overholder grænseværdierne stillet i BR18
Læs mere her.

Bestil et opkald

Har du spørgsmål til løsninger eller har du en konkret forespørgsel, så send os dit telefonnumer og mailadresse, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Vestermarksvej 40, 6200 Aabenraa

sw@soebo.as

10 + 13 =

Pavillon udlejes

Pavillon udlejes
Pavillon udlejes
Leje af pavillon

Alle produkter

Udlejning

  • Brugte pavilloner
  • Leje af nybyg

Brugt

  • Beboelsespavillon
  • Kontorpavillon
  • Pavillon til Børnehave
  • Brugt skolepavillon