Brugte Pavilloner til salg og leje

Hos Søbo kan du både købe og leje brugte pavilloner

DBA.dk kan du altid se aktuelle tilbud på vores brugte pavilloner. Hvis du ikke finder det du søger, så kontakt os alligevel, for det helt rigtige kan være på vej ind.

brugte pavilloner til leje og salg

Hos Søbo er vi specialiserede i fleksible løsninger. Brugte pavilloner er en god mulighed for dig, der har brug for en hurtig og økonomisk løsning. Da vi også tilbyder udlejning af pavilloner, kommer der løbende brugte pavilloner ind som istandsættes, og herefter går videre til næste kunde. De kunne for eksempel være dig. Hvis det du søger, ikke er vist her, er det måske på vej ind, så giv os endelig et kald og hør nærmere. 

Lige nu 

Brugte pavilloner til salg og leje

Nyt modul 3 x 9 x 2,85 meter

3x9x2,85 meter nyt modul til anneks.
Pavillonen overholder ikke BR18 men kan fint holde regn, sne og slud ude. Isolering tag og gulv 145 mm og væg 70 mm.
Prisen er fast og + moms. Vi kan sagtens bygge i andre mål for en tillægs pris.
Modulet står klar til afhentning på vores plads i Aabenraa.
Vi kan læsse på din lastbil med truck for 1.500,- + moms

køb: 98.000 kr ex moms

3 stk brugte pavilloner á 77 kvm klasselokaler eller kontor

Modulerne er udvendig beklædt med Rockpanel, og vinduer og døre er træ-Alu vinduer.
Indvendig lofte er 60×120 cm. træbeton, lys fin.
Opvarmning er med luft til luft varmepumpe.
Modulerne kan leveres direkte i sommerferien 2023 til køber eller lejer.

Leje: 30.000 kr + moms pr. mdr. i min. 36 mdr.
køb: 2.400.000 kr ex moms

Midlertidige klasseværelser udlejes

En del af vores brugte pavilloner har tidligere været brugt til undervisning. Disse klasseværelser som er kommet hjem fra udlejning, og er klar til udlejning nu.
De overholder BR18 for permanent byggeri. Så står jeres skole eller firma for plads problemer så ring eller skriv til Søbo Pavilloner.
Pavillonen er 192 m² men kan deles i 2.

Leje: 189 kr + moms pr. mdr. pr. KVM

Er det blot en midlertidig løsning?

Vores brugte pavilloner kan også udlejes.

Hvis du søger en brugt pavillon, der kan udlejes i en begrænset periode, så tag fat i os. Måske har vi allerede det du mangler stående, og har du brug for, at der laves tilpasninger ift det, du skal bruge den til, så kan vi også finde ud af det.
Vores ambition er at kunne hjælpe dig med de kvadratmeter, du står og mangler. 

Brugt pavillon udlejes
brugte pavilloner udlejes og sælges
Udlejning af moduler - Brugt pavillon udlejes

Bestil et opkald

Har du spørgsmål til løsninger eller har du en konkret forespørgsel, så send os dit telefonnumer og mailadresse, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Vestermarksvej 40, 6200 Aabenraa

sw@soebo.as

9 + 2 =

Køb og leje af brugte pavilloner

Vi mener det, når vi siger, at vi skaber den løsning, du har brug for.

Hvis du har brug for flere kvadratmeter, og det skal være en lidt mere økonomisk eller ansvarlig løsning, så kan du sagtens både købe eller leje brugte pavilloner gennem os.

En del af vores kunder får fremstillet nye moduler, som de lejer gennem os i en begrænset periode, og når lejeaftalen er slut, kommer modulerne retur til os i Aabenraa. 

Her sørger vi for at de bliver repareret og opdateret, så de lever op til gældende krav, der kan have ændret sig i lejeperioden, og så er de igen klar til udlejning. 

Den økonomiske og ansvarlige løsning.

Når du vælger en løsning med brugte pavilloner, vælger du den økonomiske og ansvarlige løsning. I stedet for at producere nyt, genanvender vi en eksisterende konstruktion, så den passer til dine behov, og sørger naturligvis for, at den endelige løsning fremstår flot, og som var den helt ny. På denne måde får du en helt igennem ordentlig løsning, uden at det har kostet nævneværdige ressourcer. 

Skal vi finde en løsning til dig?

Hvis du er på udkig efter brugte pavilloner til enten køb eller leje, så tag fat i os. Måske har vi allerede en passende løsning stående, eller måske er det den vi får retur næste gang. 

Kontakt os og hør, om vi har brugte pavilloner, der passer til dit formål.

Flere fordele ved brugte moduler

Når du vælger brugte moduler, sparer du ikke blot dig selv for en udgift. Du bidrager også til at reducere mængden af nybyg og dermed forbrug af ressourcer. 

Vi kan hjælpe dig med at tilpasse de brugte pavilloner, shine dem op og sikre, at de er holdbare i mange år endnu. Du kan også vælge at få pavillonerne leveret, og selv sætte dem i stand. Når vi siger, at vi leverer fleksible løsninger, så betyder det også, at du selv vælger, hvad der er den rigtige fremgangsmåde for dig. 

På vores DBA profil kan du se de brugte pavilloner vi pt. har klar. Er der andet du mangler, så giv os et kald. Måske har vi noget spændende på vej ind, somi højere grad passer til det, du skal bruge. 

Alle produkter

Udlejning

  • Brugte pavilloner
  • Leje af nybyg

Brugt

  • Beboelsespavillon
  • Kontorpavillon
  • Pavillon til Børnehave
  • Brugt skolepavillon