Modulbyggede daginstitutioner

Vuggestue
Børnehave
SFO
Skole

modulopbygget kommunal vuggestue
Modulbyggede daginstitutioner

Eksempler

Undervisning

$

SFO

$

Børnehave

$
Pavilloner til institutioner

Modulbyggede daginstitutioner er fleksible og kan løbende tilpasses efter behov

Efterspørgslen efter modulbyggede løsninger til offentligt byggeri og daginstitutioner er voldsomt stigende. Det mærker vi i høj grad hos Søbo. 

Gennem et tæt samarbejde med en lang række kommuner om løsninger indenfor børnehaver, vuggestuer, undervisning og kontorfaciliteter, kender vi efterhånden de krav, som kommunerne stiller til bæredygtigheden i løsningerne. 

Vi ved, at der er behov for hurtige løsninger af høj kvalitet, der både lever op til kravene om miljøhensyn og samtidig tilgodeser behovet for økonomisk fornuft indenfor de offentlige løsninger. 

Det lyder som en svær udfordring, men hos Søbo har vi løsningen.

Kontakt os og fortæl os om Jeres behov, så ser vi på, hvordan vi kan lave den bedst mulige løsning til Jer. 

Bestil et opkald

Har du spørgsmål til løsninger eller har du en konkret forespørgsel, så send os dit telefonnumer og mailadresse, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Vestermarksvej 40, 6200 Aabenraa

sw@soebo.as

1 + 14 =

Bæredygtige løsninger

Pavilloner til kommunale institutioner

Har I brug for nye lokaler til daginstitutionen med kort leveringstid?
Vi leverer også pavilloner til modulopbyggede daginstitutioner, hvis I har brug for mere plads, til et ekstra legerum, et ekstra opholdsrum, eller noget helt andet.
Pavillonløsninger kan anvendes i både vuggestuer, børnehaver, døgninstitutioner og lignende. Er behovet midlertidigt, f.eks. ved renovering, kan I leje pavillonerne, og er det permanent, kan I købe vores alsidige pavillonløsninger.

Fleksible og alsidige løsninger

Pavilloner til daginstitutioner er meget fleksible og alsidige løsninger, når I har brug for mere plads. Anvendelsesmulighederne er mange, og kvaliteten på pavillonerne er i top. Pavillonerne monteres altid med ventilation og med mulighed for gulvvarme, solceller og meget andet efter jeres ønsker. Dette sikrer et godt indeklima og et rart miljø for både børn og voksne.

Søbo Pavilloner A/S er specialister i at lytte til dine behov. Uanset hvad pavillonen skal bruges til, finder vi sammen en løsning, der passer netop dig!

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Til de helt små

Pavillon til vuggestue

Vi tilpasser altid vores moduler og pavilloner til behovene. 

Vi ved at det kræver særlig opmærksomhed på sunde og praktiske arbejdsforhold, særligt jo yngre børnene er. Derfor tilpasser vi eksempelvis døråbninger, toiletforhold og al sikkerhed til at der skal være små børn i huset. Vi kan endda indlægge gulvvarme, så børnene kan lege på gulvet, uden at det føles køligt. 

Fortæl os, hvad I har brug for. Så hjælper vi Jer med det. Har I alene brug for en midlertidig løsning, kan I vælge at leje. Uanset hvad I har brug for, så kan vi sætte vores dygtige håndværkerteam i gang, så I snart har den løsning, I skal bruge.