Modulbyggeri: Skoler og undervisning skolepavillon

Fleksibel og bæredygtigt skolebyggeri

En lang række skoler og undervisningsinstitutioner har allerede rakt ud til os, for at finde hjælp til en fleksibel, bæredygtig og ikke mindst økonomisk løsning på tidens skolebyggeri. Og det giver rigtig god mening: Det er let at udvide den eksisterende løsning efterhånden som behovet vokser, vi anvender kun FSC-certificeret træ, byggeriet er lavet mhp lavt forbrug og det er ikke nødvendigt at investere i en usikker fremtid, Vi bygger det, I har brug for lige nu – og når I får behov for mere, så kommer vi med de kvadratmeter, I skal bruge. 

Vi sælger og udlejer også brugte skolepavilloner. På DBA.dk kan du altid se aktuelle tilbud på vores brugte pavilloner. Hvis du ikke finder det du søger, så kontakt os alligevel, for det helt rigtige kan være på vej ind.

Modulbygget skole i Skanderborg - bæredygtigt modulbyggeri

Ovenfor ses en løsning, vi har lavet for en skole i Skanderborg. Har har vi bygget de kvadratmeter, skolen havde brug for, hvorefter modulerne er kranet ind på plads, og monteret på det eksisterende murstensbyggeri. Læg mærke til hvordan modulernes design og beklædning matcher det traditionelle skolebyggeri, og samtidig styrker det moderne udtryk. 

Modulbyggeri til skoler

Fleksible klasseværelser til fremtiden.  

Modulopbyggede børnehaver

Fordelen ved modulbyggede klasseværelser er at løsningen er nem, økonomisk og der skabes et sundt indeklima til undervisningen. Hos Søbo tilbyder vi opbygning af nye fleksible klasseværelser, såvel som salg og udlejning af brugte pavilloner til undervisning. 

Undervisning

Eksempler

Undervisningspavillon - skole pavillon til undervisning
pavillon til undervisning
Fleksible klasseværelser med pavilloner til undervisning
Ingen spildkvadratmeter og optimal udnyttelse af pladsen i disse skolepavilloner
Gangarealet i vores skolepavillon kan indrettes præcis som I ønsker. Her en praktisk standardløsning
Modulbyggeri i træ til tidens undervisningsinstitutioner.

Høj kvalitet og sundt indeklima skaber optimale rammer om undervisningen.

Hos Søbo går vi op i høj kvalitet, både i byggeriet og i valget af byggematerialer. Kun på den måde kan vi skabe de bedst mulige løsninger.

Vores modulære klasseværelser lever op til kravene for CO2-udledning i lavemissionsklassen, og derfor vælger mange offentlige institutioner os som samarbejdspartner, når der skal leveres ekstra kvadratmeter til eksempelvis undervisning.

Pavillonerne opføres altid med ventilation, og der er mulighed for at montere solceller, gulvvarme og meget mere efter ønske.

Alle vores pavilloner lever op til bygningsreglementet BR18 og udgør således en både sikker og fleksibel løsning, ved akut behov for yderligere undervisningsplads. I praksis fungerer lokalerne fuldstændigt som en almindelig bygning.

Bestil et opkald

Har du spørgsmål til løsninger eller har du en konkret forespørgsel, så send os dit telefonnumer og mailadresse, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Vestermarksvej 40, 6200 Aabenraa

sw@soebo.as

1 + 13 =

Fleksible klasseværelser i alle størrelser

Permanente såvel som midlertidige løsninger.

 

Er du på udkig efter midlertidige eller permanente klasseværelser med kort leveringstid?
Hos Søbo Pavilloner leverer vi pavillonløsninger som giver behagelige klasseværelser med en optimal fleksibilitet.

Klasseværelserne opføres i alle størrelser og bliver, alt afhængigt af størrelsen, leveret på blot få uger.

Der er altid mulighed for at købe klasseværelserne, hvis behovet viser sig at være permanent, men lokalerne kan også anvendes midlertidigt i forbindelse med ombygninger, udvidelser eller andet.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.