Lagerpavillon

En mere fleksibel lagerløsning findes ikke

lagerpavillon - fleksibel lagerløsning fra Søbo Moduler

Søbo Moduler er eksperter i modulære løsninger, og står du og mangler en fleksibel lagerløsning, kan vi hjælpe. Måske er det blot nogle ekstra kvadratmeter du mangler i en begrænset periode. Så kan du leje en lagerpavillon her hos os. Det kan også være, at virksomhedens behov lige nu blot er et mindre lager, men som på sigt kan vokse sig større i takt med virksomhedens udvikling.

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi starter med at bygge den lagerpavillon, du skal bruge lige nu. Og når du har brug for flere kvadratmeter, så går vores professionelle håndværkerteam i gang med at bygge de næste moduler til dig, som vi herefter kommer og bygger på den eksisterende løsning.

Lagerpavillon

Eksempler

lagerkontor
Modulerne monteres
lagerpavillon - en mere fleksibel lagerløsning findes ikke.
lagerpavillon - en mere fleksibel lagerløsning findes ikke.
modulbygget lager - lagerpavilloner kan sammensættes efter behov.
lagerkontor - pavillon set indefra
Vi har ingen standardløsninger

Vi bygger den lagerpavillon din virksomhed har behov for. 

Vælger du et nyt, modulbygget lager, starter vi helt fra bunden med tegninger, og kan derfor lave præcis den løsning, du har brug for. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan den helt rigtige løsning kan se ud.

Bestil et opkald

Har du spørgsmål til løsninger eller har du en konkret forespørgsel, så send os dit telefonnumer og mailadresse, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Vestermarksvej 40, 6200 Aabenraa

sw@soebo.as

14 + 4 =

Vi leverer også midlertidige løsninger

Leje af pavillon til lagerkontor

 

Har du brug for en midlertidig løsning, kan vi også tilbyde at leje en pavillon. Du kan både få bygget en ny pavillon, som du kan leje, eller du kan leje en brugt pavillon.

En brugt kontorpavillon behøver ikke at se brugt ud. Når vi får de brugte moduler ind på værkstedet bliver de gennemgået og repareret.

Herefter bliver vi typisk kontakte af andre virksomheder eller private, der er på udkig efter en brugt pavillon. Så lytter vi til deres behov, og hvis vi har en passende pavillon stående, så laver vi de ændringer der skal til, for at få bygningen opdateret til den nye kundes behov.

Hvis du er på udkig efter en brugt kontorpavillon, så tag endelig kontakt til os. Hvis vi ikke har noget “på lager” lige nu, så har vi med stor sandsynlighed noget på vej ind. Vi indgår både købs- og lejeaftaler med vores kunder, og derfor er der altid god cirkulation i brugte pavilloner.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.