Lagerkontor

Vælg den smarte løsning

Lagerkontor - pavillon

Søbo Moduler bygger vi moduler, der skaber rammerne om gode og sunde arbejdsforhold for dine medarbejdere. Mangler du et lagerkontor, hvor dine medarbejdere kan have det godt, så leverer vi de bedste rammer, lige til at bygge på dit eksisterende lager. 

Lagerkontor

Eksempler

lagerkontor
lagerkontor - pavillon set indefra
lagerkontor - pavillon set indefra
lagerpavillon
Gå ikke på kompromis med indeklimaet

Høj kvalitet og sundt indeklima skaber optimale rammer for det sunde arbejdsklima

Hos Søbo Pavilloner A/S kan vi bygge dit nye lagerkontor. Vi har bygget lagerkontorer til forskellige virksomheder og vi står klar til også at bygge et til dig!

Fordelene ved at vælge en pavillon som lagerkontor er flere. Dels undgår du en masse byggerod, fordi vi bygger kontoret her hos os, kører det til din adresse, og monterer det som det ønskes. Derudover har du med denne løsning mulighed for at flytte kontoret med, hvis du på et tidspunkt skal flytte til større lagerfaciliteter. Så kan pavillonen sættes på en blokvogn, og de gode rammer om kontorarbejdet flytter med til det nye sted. 

Er det Søbo der skal bygge dit lagerkontor, så tag fat i os med det samme, og hør om mulighederne.

Bestil et opkald

Har du spørgsmål til løsninger eller har du en konkret forespørgsel, så send os dit telefonnumer og mailadresse, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Vestermarksvej 40, 6200 Aabenraa

sw@soebo.as

5 + 1 =

Vi leverer også midlertidige løsninger

Leje af pavillon til lagerkontor

 

Har du brug for en midlertidig løsning, kan vi også tilbyde at leje en pavillon. Du kan både få bygget en ny pavillon, som du kan leje, eller du kan leje en brugt pavillon.

En brugt kontorpavillon behøver ikke at se brugt ud. Når vi får de brugte moduler ind på værkstedet bliver de gennemgået og repareret.

Herefter bliver vi typisk kontakte af andre virksomheder eller private, der er på udkig efter en brugt pavillon. Så lytter vi til deres behov, og hvis vi har en passende pavillon stående, så laver vi de ændringer der skal til, for at få bygningen opdateret til den nye kundes behov.

Hvis du er på udkig efter en brugt kontorpavillon, så tag endelig kontakt til os. Hvis vi ikke har noget “på lager” lige nu, så har vi med stor sandsynlighed noget på vej ind. Vi indgår både købs- og lejeaftaler med vores kunder, og derfor er der altid god cirkulation i brugte pavilloner.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.