Fleksibelt, praktisk og bæredygtigt erhvervsbyggeri – også til din virksomhed

modulært bæredygtigt erhvervsbyggeri
Fremtiden har brug for bæredygtigt erhvervsbyggeri, og det bliver i stadig større grad et vigtigt konkurrenceparameter. Her kan vi hos Søbo hjælpe dig og din virksomhed. For os er erhvervsbyggeri bæredygtigt ikke blot hensyn til miljø og fremtid, men også hensyn til økonomi og praktik.
Hvorfor vælge Søbo?
N

Alt træ er FSC-certificeret

N

Gennemsnitlige CO2 ækvivalent pr. m² er væsentligt under grænseværdien for opfyldelse af kravene til bygningsreglementets lavemissionsklasse

N

Vi bidrager til et sundt indeklima ved at mindske muligheden for skimmel og råd forårsaget af indbygget fugt i konstruktionen

N

Sund, Sønderjysk fornuft og et godt samarbejde

Bæredygtigt erhvervsbyggeri

Eksempler

Kontorfaciliteter

$

Lagerkontor

$

Flytbare personalerum

$
Modulbyggede erhvervsbyggerier

Fleksibilitet og bæredygtighed – nu og i fremtiden

Flere og flere virksomheder vælger modulbyggede løsninger, når der skal bygges til virksomheden – og det giver rigtig god mening.

Modulbyggede erhvervsbyggerier har markante fordele, når vi ser på tidens trends og kravet til bæredygtighed:

Byggeperioden afkortes

Modulerne bygges indendørs på vores værksted i Sønderjylland, og fragtes herefter til byggestedet, hvor modulerne samles og monteres af vores professionelle team. På den måde reduceres opbygningsperioden og langvarige gener fra byggepladsen minimeres.

Fleksible byggerier

Modulbyggerier er skabt til fleksibilitet. Du behøver derfor ikke købe en større løsning, fordi I satser på, at I får brug for mere om 5-10 år. Vi bygger det, I skal bruge nu, og når I er vækstet og har brug for mere plads om 5 år, så leverer og monterer vi de ekstra kvadratmeter der. På den måde sikrer I også, at de nye kvadratmeter er 100% opdateret til tidens energi- og miljøkrav. 

Hos Søbo Moduler er responstiden kort, og vi kan med meget kort varsel begynde at bygge de næste moduler, der skal tilføjes den eksisterende løsning.

Fokus på bæredygtighed

Fremtiden kræver, at vi tænker bæredygtigt, og det gør vi hos Søbo. På alle plan.

Alle nybyggede moduler overholder kravene til CO2-udledning i lavemissionsklassen. Vi har desuden klarlagt områder hvor vi kan bidrage med point til DGNB, og kan i samråd med bygherre således hjælpe med at løfte opgaver hvor der er stillet krav til en DGNB certificering.

Vi har minimeret brugen af stål i vores kontruktioner, og alt træ der anvendes i byggeriet er FSC-certificeret.

Vi klarer også de helt store projekter

I 2022 har vi stået for opførelsen af den nye paskontrol i Billund Lufthavn, som er en modulbygget løsning i 2 etager på i alt 1650 m2. (Se billeder her)

Uanset om du står overfor et mindre eller større erhvervsbyggeri, så vil det glæde os at være din partner på opførelsen af dit bæredygtige erhvervsbyggeri. Kontakt os ganske uforpligtende for at høre nærmere.

Bestil et opkald

Har du spørgsmål til løsninger eller har du en konkret forespørgsel, så send os dit telefonnumer og mailadresse, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Vestermarksvej 40, 6200 Aabenraa

sw@soebo.as

12 + 6 =

Case – Modulært og bæredygtigt erhvervsbyggeri

Den nye paskontrol i Billund Lufthavn

1650 m2 i to etager.

Denne case fra Billund Lufthavn er et godt eksempel på bæredygtigt erhvervsbyggeri. Alle 40 moduler er bygget i FSC-certificeret træ og den gennemsnitlige CO2 ækvivalent pr. m² er væsentligt under grænseværdien for opfyldelse af kravene til bygningsreglementets lavemissionsklasse.

Modulært erhvervsbyggeri - modulerne bygges på værkstedet i Aabenraa
Modulært erhvervsbyggeri - Modulerne løftes på plads
Modulbyggeri - store løsninger
Modulbyggeri - modulerne fragtes fra Aabenraa til Billund Lufthavn
Modulbyggeri
Modulerne monteres
Modulært byggeri - Modulerne afventer at blive løftet på plads
Modulært byggeri til erhverv
Modulbyggeri - den nye paskontrol i Billund lufthavn