Beboelsespavillon – også brugt og udlejning.

Modulære løsninger til beboelse, overnatning og chaufførhotel.

Beboelsespavillon - chaufførhotel<br />

Hos Søbo Moduler kan du få bygget præcis den beboelsespavillon, du drømmer om. Det kan være du er hoppet ombord på tinyhome-bevægelsen, måske skal det være et lille sommerhus eller et anneks eller overnatning til dine medarbejdere. Enten bygger vi det fra nyt, præcis som du ønsker det, eller også kan vi hjælpe dig med en brugt beboelsespavillon eller udlejning, hvis du har brug for en midlertidig løsning.

Vi har leveret overnatningsfaciliteter til virksomheder, chaufførhoteller til transportbranchen og kan også hjælpe din virksomhed med den rigtige løsning.

Beboelsespavillon

Eksempler

Beboelsespavillon - køkken - chaufførovernatning
beboelsespavillon til chauffører
CHaufførovernatning - chaufførhotel
Modulær beboelsespavillon<br />
Faciliteter til overnatning til lastbilchauffører
Beboelsespavillon  leveres til kunde
Modulbyggede overnatningsfaciliteter

Mangler du en beboelsespavillon?

Du står måske og mangler plads til at medarbejdere kan overnatte? Eller måske er du selv ved at renovere eller bygge nyt, og har brug for et midlertidigt sted at bo, mens arbejdet står på. Så kan vi hjælpe dig.

Hos Søbo kan du både købe og leje en beboelsespavillon, som bliver skræddersyet lige til dig og dine behov. En beboelsespavillon fra SØBO kan anvendes til et utal af formål. Det er kun fantasien sætter grænser.

Beboelsespavilloner kan både anvendes som en ekstra tilbygning til boligen og et flytbart hus. Vi har siden 2007 udlejet og solgt alsidige beboelsesmoduler til et hvert formål til kunder over hele landet. Vi hjælper også gerne dig med at finde den rette løsning!
Beboelsespavillon

Har du behov for mere plads? Så kan løsningen være at købe eller leje en beboelsespavillon fra SØBO Pavilloner. Vi leverer fleksible og professionelle løsninger i hele landet.
Vores beboelsespavillon leveres i bedste kvalitet og kan benyttes hele året rundt.

Beboelsespavilloner kan både anvendes som en ekstra tilbygning til boligen og et flytbart hus. Se også vores kontorpavilloner.

Bestil et opkald

Har du spørgsmål til løsninger eller har du en konkret forespørgsel, så send os dit telefonnumer og mailadresse, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Vestermarksvej 40, 6200 Aabenraa

sw@soebo.as

10 + 13 =

Faciliteter til langturschauffører

Chaufførhotel

 

Der er kommet nye EU-regler om hviletid for chauffører. Det betyder, at chauffører skal holde et hvil på 45 timer i træk, uden for lastbilen.

Derfor leverer vi også chauffør soverum, hvor lastbilchaufførerne kan tage et hvil, samtidig med at de har adgang til gode bad og toiletforhold og hvor de kan lave lækker mad, hvor intet udstyr mangler.

Hos vores gode kunde, DTK i Padborg, har vi fået lov til at skabe deres chaufførhotel efter ønske fra virksomheden. Her har de deres eget soverum med en god seng, et fuldt udstyret køkken, hvor de kan lave mad til sig selv og hinanden, gode badefaciliteter, muligheder for at få vasket tøj samt dejlige rammer til at få slappet af under deres 45 timers hvil.

Du kan se casen på vores LinkedIn side her.

Du kan få chaufførsoverum lige, som du ønsker, så de bliver tilpasset lige dine chauffører og din virksomhed!

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Mobil beboelsespavillon

En helt særlig case…

“Kan I lave en flytbar beboelsespavillon på en lastbiltrailer?” Sådan lød forespørgslen fra Max Hunt. 

Vi vendte os til håndværkerteamet i produktionshallen, og de stod nærmest allerede klar med værktøjet for at komme i gang. 
Det blev en meget spændende case, der i første omgang skal fungere som rullende showroom, og senere skal anvendes til mobil beboelse. 

beboelsespavillon på hjul
pavillon til beboelse
pavillon til beboelse
beboelsespavillon<br />