Flytbare medarbejderfaciliteter

Fleksible personalerum og gode rammer om arbejdet

Bæredygtigt og fleksibelt erhvervsbygger

Dine medarbejdere skal have gode rammer til at udføre deres arbejde. Det hjælper vi Jer med. Også hvis det skal være en løsning der kan flyttes sammen med opgaven. Nederst på siden kan du se, hvordan vores kunde, Meldgaard, har valgt en løsning med flytbare medarbejderfaciliteter, der følger opgaven. 

Personalerum

Eksempler

Personalerum<br />
beboelsespavillon til chauffører
CHaufførovernatning - chaufførhotel
Modulær beboelsespavillon<br />
Faciliteter til overnatning til lastbilchauffører
Beboelsespavillon  leveres til kunde
Gør som vores kunde, Meldgaard

Lad faciliteterne følge opgaven

Hvordan kan man sikre gode rammer, godt arbejdsmiljø og indeklima, når personalefaciliteterne blot er midlertidige?

Hos Meldgaard er ét af de primære fokusområder at passe på miljøet. Ikke blot ved at hjælpe kommunerne med dagrenovationen, men i meget høj grad også ved selv at være en virksomhed, der tager ansvar for, at forbrug og produktion er bæredygtigt.

Når virksomheden indgår aftaler med kommunerne om at håndtere dagrenovationen, gælder opgaven i fem år. Herefter kan virksomheden være ude af området igen.

Ovenstående udfordring har Meldgaard valgt at løse med mobile medarbejderfaciliteter, som vi har fået lov at bygge. Solide moduler, som kan samles efter behov, der hvor der er brug for det. Og hvis en licitation ikke forlænges, så flyttes modulerne derhen, hvor den næste opgave befinder sig.

Ingen tomme bygninger eller kompromiser med indeklima eller energiforbrug i gamle bygninger. Kun lækre nye og solide bygninger, der lever op til energikravene og som kan flyttes efter behov.  

Bestil et opkald

Har du spørgsmål til løsninger eller har du en konkret forespørgsel, så send os dit telefonnumer og mailadresse, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Vestermarksvej 40, 6200 Aabenraa

sw@soebo.as

10 + 7 =