Modulbyggede børnehaver, vuggestuer og SFO’er

Modulopbyggede børnehaver

Fordelen ved modulbyggede børnehaver, vuggestuer og SFO’er er økonomien, fleksibiliteten og ikke mindst praktikaliteten. Byg den løsning, der er behov for nu, og udvid med flere moduler, efterhånden som behovet ændrer sig. Byggerodet omkring institutionen minimeres, fordi modulerne bygges på vores værksted. De færdige moduler skal blot fragtes frem til jer og monteres på stedet.

Børnehaver

Eksempler

Modulbyggede børnehaver
Fleksibel modulopbygget børnehave
Børnehave bygget af sammensatte moduler med rampe
Modulbygget børnehave i åben planløsning
modulopbygget daginstitution
Modulære børnehaver

Bæredygtige og økonomiske løsninger – fordi fremtiden tilhører børnene

Modulopbyggede børnehaver og kommunale daginstitutioner er et af vores mest efterspurgte produkter – og det giver rigtig god mening.

Der stilles strenge krav om bæredygtighed og miljøvenlige løsninger, når der investeres i offentligt byggeri, og modulbyggede løsninger som dem, vi leverer, er bæredygtige, både når det gælder miljøet og økonomien.

Hensyn til fremtidens miljø

Vores moduler overholder grænseværdien for CO2-udledning i lav-emissionskategorien.

Vi bygger i FSC-certificeret træ, og har taget et bevidst valg om at reducere brugen af metal i vores konstruktion, lige som vi stiller høje krav til kvaliteten af de anvendte byggematerialer. 

Den økonomiske løsning

Ved at vælge en modulopbygget børnehave, behøver I ikke at skulle spå om fremtiden, og hvordan børnetallet ser ud om 10 år. 

Får I behov for flere kvadratmeter, bygger vi et tillægsmodul til Jer, som vi kommer og sætter på den eksisterende løsning. 

Vi minimerer byggerodet

Selve byggeprocessen foregår her hos os i Kliplev i Sønderjylland. Modulerne pakkes herefter ind, og fragtes på blokvogne frem til Jer, hvorefter vores team klarer montagen. 

På den måde undgår I, at matriklen henligger i byggerod i alt for lang tid. 

Har I brug for en midlertidig løsning?

Søbo Moduler er specialiseret i det modulære byggeri, og for nogle af vores kunder drejer det sig om midlertidige løsninger. Derfor står vi også for udlejning og salg af brugte pavilloner.

Har I alene brug for en midlertidig løsning, så tag endelig fat i os, så vi kan lave den rigtige løsning til Jer.  

Bestil et opkald

Har du spørgsmål til løsninger eller har du en konkret forespørgsel, så send os dit telefonnumer og mailadresse, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Vestermarksvej 40, 6200 Aabenraa

sw@soebo.as

1 + 2 =