Pavillon til børnehave

pavillon til børnehave

Mangler du en pavillon til børnehave, sfo el.l, så tag kontakt til os hos Søbo. Vi har specialiseret os i bæredygtigt modulbyggeri, og har leveret moduler og pavilloner til børnehaver og daginstitutioner i en lang række kommuner. Vi kan bygge helt nyt til Jer, eller I kan vælge at leje eller købe en brugt pavillon, eksempelvis hvis I skal bruge flere kvadratmeter i en fart.

Pavillon til børnehave

Eksempler

Pavillon til børnehave
pavillon til børnehave
Pavillon til børnehave - Modulbygget børnehave i åben planløsning
modulopbygget daginstitution<br />
Pavillon til børnehave
pavillon til børnehave
Hvorfor bruge pavilloner til børnehaver?

Fordi det er økonomisk, fleksibelt og praktisk

Pavilloner til børnehaver og kommunale daginstitutioner er et af vores mest efterspurgte produkter – og det giver rigtig god mening.

Der stilles strenge krav om bæredygtighed og miljøvenlige løsninger, når der investeres i offentligt byggeri, og modulbyggede løsninger som dem, vi leverer, er bæredygtige, både når det gælder miljøet og økonomien.

Hensyn til fremtidens miljø

Vores moduler overholder grænseværdien for CO2-udledning i lav-emissionskategorien.

Vi bygger i FSC-certificeret træ, og har taget et bevidst valg om at reducere brugen af metal i vores konstruktion, lige som vi stiller høje krav til kvaliteten af de anvendte byggematerialer.

Den økonomiske løsning

Ved at vælge en pavillon til børnehaven behøver I ikke at skulle spå om fremtiden, og hvordan børnetallet ser ud om 10 år.

Får I behov for flere kvadratmeter, bygger vi et tillægsmodul til Jer, som vi kommer og sætter på den eksisterende løsning.

Vi minimerer byggerodet

Selve byggeprocessen foregår her hos os i Kliplev i Sønderjylland. Modulerne pakkes herefter ind, og fragtes på blokvogne frem til Jer, hvorefter vores team klarer montagen.

På den måde undgår I, at matriklen henligger i byggerod i alt for lang tid.

 

pavillon til børnehave
Pavillon til børnehave med veranda
Pavillon til børnehave - modulbyggere til landets institutioner

Bestil et opkald

Har du spørgsmål til løsninger eller har du en konkret forespørgsel, så send os dit telefonnumer og mailadresse, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Vestermarksvej 40, 6200 Aabenraa

sw@soebo.as

7 + 13 =

Har I brug for en midlertidig løsning?

Lej eller køb brugt børnehavepavillon

Hos Søbo kan du vælge om du vil have en helt nybygget løsning, komplet skræddersyet til det aktuelle behov, eller om du hellere vil have et løsning med pavilloner, der er brugt af andre før dig. 

En brugt børnehavepavillon kan være perfekt til Jer, der har brug for en midlertidig løsning, eller hvis det skal gå stærkt med at tage de ekstra kvadratmeter i brug. 

Vi har næsten altid brugte pavilloner og moduler stående her hos os i Sønderjylland. Hvis vi ikke har en nøglefærdig løsning, så kigger vi på, hvordan vi hurtigt kan tilpasse det vi har, til Jeres aktuelle behov. 

På den måde kan vi hurtigt have en rigtig fin og økonomisk løsning klar til at blive transporteret hjem til jer. 

Skolepavillon<br />
eller børnehavepavillon
Pavillon til børnehave
Modulbyggede børnehaver - børnehavepavillon
pavillon til børnehave