Hvorfor bygge modulært?

Fleksibilitet og bæredygtighed

Fremtiden er modulær

Fremtiden kræver, at vi tænker i bæredygtige og fleksible løsninger, der kan tilpasses og genanvendes efter behov.
DERFOR er det modulære byggeri som skabt til fremtiden.

Bæredygtigt

Alle vores nybyggede og renoverede  moduler lever op til kravene for CO2-udledning i lavemissionskategorien. Det eneste stål vi anvender i produktionen er søm, skrier og beslag. Resten er FSC-certificeret træ.

FSC er verdens mest ambitiøse globale certificering til ansvarlig skovdrift.  

Flytbart

Modulerne er flytbare. Hvis du lejer en pavillon, kommer vi og sætter dem hos dig, og henter dem igen, når du ikke længere har brug for dem. Hvis du vælger at købe modulerne, er der også mulighed for at flytte dem med dig, hvor end i landet du ønsker.

Det gør vores gode kunde Meldgaard, og det kan du læse om her.

Minimerer støj og byggerod

Modulerne bliver produceret i vores indendørs produktionshal i Sønderjylland. Derfor slipper du for at høre på en støjende byggeplads hver dag. Det eneste tidspunkt der kan forekomme lidt støj og forstyrrelser, er når pavillonerne bliver leveret. Det er nemlig på byggepladsen vi samler og installerer pavillonerne. Det gøres af vores dygtige håndværkerteam, som ved præcist, hvad de skal, og derfor går det hurtigt. 

Hurtigt og effektivt byggeri

Det er hurtigt og nemt med en modulløsning. Hos os er der ikke langt fra at du ringer til os, til vi påbegynder byggeriet i produktionshallen. 

Kort tid efter de bliver leveret, står de samlet på pladsen og klar til ibrugtagning. 

Bestil et opkald

Har du spørgsmål til løsninger eller har du en konkret forespørgsel, så send os dit telefonnumer og mailadresse, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Vestermarksvej 40, 6200 Aabenraa

sw@soebo.as

15 + 4 =